Vrijwilligersgroep

Zin om al ‘ns te vrijwilligen op een evenement? Van veldritten tot allerhande festivals. Wij zetten geregeld vrijwilligersteams op. Hieronder vind je wat meer detail over hoe je kan helpen of genieten van een event én tegelijk het verschil maken.

Heb je organisatietalent en ben je communicatief sterk? Dan kunnen we wellicht je hulp gebruiken bij de organisatie van events (wandeling, pastadag, bingo…).

Ben je creatief? Verkoopbare knutsels zijn steeds welkom!

Mee een verkoopsstandje uitbaten? Dat kan ook!

Ben je enthousiast en een dierenliefhebber? Dan horen we het graag.

VRIJWILLIGEN OP FESTIVALS IN EEN NOTEDOPJE

Wij zetten teams van vrijwilligers in op allerhande festivals zoals: Gladiolen, Pukkelpop, Legacy festival, Reggae Geel, Amazing Asia Festival…

Op elk festival krijg je als vrijwilliger elke dag een crew tshirt, eten en drank en bij sommigen ook een plekje op de crew camping indien nodig.

Pink Paws Pet Rescue krijgt telkens een vergoeding per vrijwilliger en per gewerkte shift.

Bij de meeste festivals krijg je voor een gewerkte shift een gratis dagticket voor het festival zelf (of bij de kleinere sta je gewoon op het festivalterrein). Bij Pukkelpop moet je iets meer werken voor je festivalticket(s) en is dat doorgaans vanaf 2 shiften, die regels worden jaarlijks bepaald.

Meestal gaat het om shiften van 6 uur en taken als scanning van polsbandjes/tickets, kassa, parkeerwacht enz. Natuurlijk moeten alle shiften worden ingevuld, dus zowel vroege als late shiften maar bvb voor Pukkelpop ook nachtshiften. Wat Pukkelpop betreft staat ons team doorgaans ingedeeld op één van de campings. Dit heeft als groot voordeel dat je niet in de volle drukte zit en dat je shiften voor het grootste deel veel relaxer verlopen.

Vrijwilligersgroep

Indien je interesse hebt in één of meerdere festivals, dan horen we  het graag. Het makkelijkst is dat je je even lid maakt van onze vrijwilligersgroep, zo zie je meteen alle oproepen voor vrijwilligers en kan je reageren zodra een oproep wordt gepost.

Heb je nog vragen of is er iets niet duidelijk, laat het gerust weten via ons contactformulier.

Toekomstige events

Pukkelpop 2024

: Vrijwilligersgroep