Gezocht: speciallekeshelden!

Zin om al ‘ns te vrijwilligen op een evenement? Van veldritten tot allerhande festivals. Wij zetten geregeld vrijwilligersteams op. Hieronder vind je wat meer detail over hoe je kan genieten van een festival én tegelijk het verschil maken.

Heb je organisatietalent en ben je communicatief sterk? Dan kunnen we welicht je hulp gebruiken bij de organisatie van events (wandeling, pastadag…).

Ben je creatief? Verkoopbare knutsels zijn steeds welkom!

Mee een verkoopsstandje uitbaten? Dat kan ook!

Ben je enthousiast en een dierenliefhebber? Dan horen we het graag.

VRIJWILLIGEN OP FESTIVALS IN EEN NOTEDOPJE

Wij zetten teams van vrijwilligers in op allerhande festivals zoals: Graspop, Pukkelpop, Gladiolen, Paal op Stelten, BeachFest, Amazing Asia Festival…

Op elk festival krijg je als vrijwilliger elke dag een crew tshirt, eten en drank en bij sommigen ook een plekje op de crew camping indien nodig.

Bij de meeste festivals krijg je voor een gewerkte shift een gratis dagticket voor het festival zelf (of bij de kleinere sta je gewoon op het festivalterrein). Bij Pukkelpop moet je iets meer werken voor je festivalticket(s) en is dat doorgaans vanaf 2 shiften, die regels worden jaarlijks bepaald.
Pink Paws Pet Rescue krijgt telkens een vergoeding per vrijwilliger en per gewerkte shift.

Meestal gaat het om shiften van 6 uur en taken als scanning van polsbandjes/tickets. Nachtshiften doen wij sowieso niet, maar er zijn natuurlijk wel de hele vroege en de late shiften die ook moeten worden opgevuld. Wat Pukkelpop betreft (en wellicht ook Graspop) staat ons team ingedeeld op één van de campings. Dit heeft als groot voordeel dat je niet in de volle drukte zit en dat je shiften voor het grootste deel veel relaxer verlopen.

Indien je interesse hebt in één of meerdere festivals, dan horen we  het graag. Je kan sowieso onze Facebook-pagina volgen. Hierop worden oproepen gepost van zodra we meer weten. Of je kan zelfs een stapje verder gaan en lid worden van onze vrijwilligersgroep, dan mis je zeker geen enkele oproep.

Heb je nog vragen of is er iets niet duidelijk, laat het gerust weten via ons contactformulier.

Toekomstige events

Pukkelpop 2023

: Gezocht: speciallekeshelden!