Lieve volgers,
de dame die eigenlijk geen meterschappen meer zou aannemen hebben we maar-nu-toch-zo-makkelijk kunnen overtuigen
Zo een dieren- en zeker poezenmadam.
Met heel veel plezier en trots stellen we graag onze nieuwe meter voor: Joyce De Troch.

De naam zal zeker een belletje doen rinkelen. Joyce begon meer dan 25 jaar geleden aan haar mediaverhaal. Ze deed haar middelbare school in Namen, nadien deed ze het RUG, psychologie. Daarna deed ze nog een talenopleiding.
In 1995 deed ze mee aan Miss Belgian Beauty. Gewoon. Omdat de hoofdprijs misschien voldoende budget zou opleveren om een auto’tje te kunnen kopen om naar haar studentenkot te rijden.
Ze debuteerde als presentatrice op VT4, ze acteerde in een Vlaamse komische serie op VTM. En daarnaast speelde ze ook mee in twee films. Van 1997 tot maart 1999 was ze 1/3e van Opium. In 2001 startte zij samen met mama Vera Enjoy “Wedding en Party Planner” op naar aanleiding van haar eigen huwelijk in Zuid Spanje. Tot en met vandaag staat ze nog steeds op de planken als presentatrice. Een 1000poot dus die geniet van variatie in haar jobs. Theater deed ze toen ook en opnieuw in 2019 in ‘den Elckerlyc’.
Maar op de allereerste plaats is Joyce mama van 2 fantastische dochters die net zoals zijzelf ongelooflijk veel van diertjes houden.
En waarom wou Joyce net meter zijn van Pink Paws?
Joyce is opgegroeid met katten en is een real catlady, inclusief haar 3 poezentattoo’s.  Een leven zonder katten in huis, is geen leven. Een gemiddelde van 2 tot 7 poezen in huis is geen uitzondering voor haar. Joyce kent Vanja al jaren en respecteert en waardeert ontzettend wat zij met Pink Paws realiseert. Onmetelijk. Grenzeloos. Enorm.
Juist daarom wilde ze graag meter zijn. Wilden wij haar als meter. Of was het omgekeerd: het werd hoog tijd dat Vanja haar durfde vragen om deze titel op zich te nemen. Tevens een extra stimulans om hulpbehoevende, oudere en zieke katjes mee op de kaart te zetten.
Ook om ze financieel te laten steunen: Vanja zorgt er wel voor dat de giften perfect besteed worden. Die van haar, maar ook, die van jou.
Want elk beetje helpt!
Financieel, vanuit het hart of een liefdevolle daad an sich.
Als het de katjes maar ten goede komt! Dat is het allerbelangrijkste. Daar doen we het voor.
Laat ons samen een verschil maken voor onze katten in deze gouden opvang.
Dank je wel @Joyce De Troch `
Je bent een eerste klasse meter.